Ultima zi de caldura din August, si 13 zile pana incepe scoala. Ghinionistul nr. 13 s-a gasit sa vina tocmai cand ne era lumea mai draga. Ce repede a trecut vacanta asta. Inca nu ne vine sa credem ca au fost 3 luni de vacanta. Si ca v-a veni SCOALA cu teme peste teme, cu lectii de 2 pagini sau mai mult, cu "puteti sa imi mai explicati o data?", cu febre musculare la sport, cu apa pe jos la desen, cu repetatul pe hol inainte de ora de Biologie, sau cu fuga pana la baie caci buretele nu era destul de ud pentru la ora de Geografie. A trecut si vara asta.
        Si ne intoarcem iar in banca prafuita, cu gume lipite sub ea, si cu scaunul mazgalit cu pixul cand nu ai ce face. A plecat si fosta doamna de romana, Marcela Ciobanuc, iar acum cine stie ce prof sau profa va veni in locul ei. Ce dor ne va fi de ea... sau de momentele cand alergam in clasa cand ceasul arata si 12 iar ea era acolo, cu mainile incrucisate pe catedra iar noi ne scuzam si ea zicea "Ia loc." .
         Si de altfel lectia capata alt farmec cand ne povestea ea de intamplarile de cand era ea de varsta noastra sau de povesti si carti interesante. Dar vara a furat-o si pe draguta noastra doamna de romana si nu ne-a mai dat-o inapoi. Si totusi ce bine va fi cand din nou vom pasi in curtea liceului in privirile colegilor sau colegelor. Sau cand vom vedea din nou terenul de sport mare unde ne dadeam cu rolele sau jucam basket. Nimic nu se compara cu imbratisarile dintre fete care spun "Nu te-am mai vazut de mult" sau cu povestirile din vacanta ale baietilor stransi toti in grup...unii asteptand la poarta dupa prietenul lui cel mai bun.
         Asa ca fara alte adaugari sa asteptam sa treaca cele 13 zile vacanta ramase.

Sf. Alexandru din Svir, praznuit pe 30 august, numit si Proorocul Sfintei Treimi, este unul din marii cuviosi, cinstit si vestit in intreaga Rusie pentru viata sa si minunile pe care le-a savarsit si le savarseste pana in zilele noastre. Pe locul unde Insusi Dumnezeu i s-a aratat, pe malul lacului Roscinsk, in apropierea raului Svir, s-a ridicat mai tarziu Manastirea Sfanta Treime, care acum este cunoscuta ca Lavra Sfantului Alexandru Svirski.

Asa ca LA MULTI ANI! tuturor celor ce au numele derivat din Alexandru!

Ziua Biancai


Yuuuhuuu!

Claudiu...pai mi se pare ca are aceeasi fata de chinezoi.
SaraH si Oana sunt asa de bune prietene incat s-au mutat impreuna...desi probabil bugetul pentru casa a fost cam mic de ati facut-o din plastic.
Atractia principala...fotbalul de masa... iar fata aia cu rochita de langa Bogdan e asa de pasionata de jocul asta incat a reusit sa il bata si pe Claudiu.
Geani nu te mai ascunde ca nu e nici un Bau-Bau

Mai respira Bogdane
Utza-utza cu caruta
Patriotul Sebi isi serveste tara fara sa zica nici "pas"
 




A fost misto la ziua Biancai. Si-a facut pe str. Transilvaniei unde este sus locu; de joaca pentru copii...am stat acolo si ne-am jucat si...sigur vom capata niste intinderi musculare de la sarituri si tumbe si basici de la fotbalul de masa. Dar a fost tare amuzant caci pe la ora 5-6 am mers la Top iar apoi in parc. Am fost izgoniti de la o masa...de un chelner...pt k "nu comandam nimic...dar am luat o apa :)) orcum pana la urma am ajuns sa stam langa mini-restaurantul ala de PIZZA si am jucat telefonu' american.


 

About this blog

"Era odata o baba urata cu spatele aplecat de vreme care se sprijinea intr-un toiag tocit si el de monotonie.Mergea ea pe pe langa o scoala exact cand orele se sfarseau.Taraie soneria si niste copii din clasa a sasea dau navala pe poarta scolii.Si vazand saraca baba care nu din intamplare o chema"Plictiseala" fug spre ea cu zambetul pe buze si cu chiote si vacarm copii fac din baba o fata tanara cu chip de copil si ochi de inger. Si fata pleaca mai departe alaturi de sufletele nebune"

Mai rasfoiti si...

Un produs Blogger.

Multumim....

...ca ne urmariti blogul!

Followers