Am incercat...

Iata un mic colaj cu incercarile de a spune cum trebuie ceva in fata camerei. Enjoy! ;)

Care pe care

Iubaretii de noi... Acum nu mai poate spune nimeni ca nu suntem uniti! Avem chiar si o mica "familie"! Din care fac parte urmatorii: Ioana Isac "casatorita" cu Ţarălungă Bogdan care e frate cu Ioniţă Sebi, tatal Alexandrei Tenie. Probabil viitoare sora a Cătălinei e SaraH Medeleanu cu fata ei, Condrache Oana. Si deasemenea alte asa-zise legaturi incurcate de familie care sunt neoficiale inca.

    Foarte mult a asteptat Doru sa cada Ioana peste el si iata ca dorinta i s-a indeplinit... Astazi, dupa ora de tehnologie ce este de-altfel si ultima ora din aceasta zi, habar nu am cum s-a intamplat (dar intrebati-o pe Ioana ca ea stie) de in mijlocul holului Ioana si-a pierdut pentru cateva secunde centrul de gravitatie si Buf! a cazut peste Doru. "Macar am cazut pe ceva moale!" a spus Ioana mai apoi.

O chestie...

Va rog sa ma iertati ca de vreo doua saptamani nu am mai publicat nimic, insa aveam nevoie de pauza. Am observat ca a-ti votat de trei ori la "Oribil" si la "Mai trebuie lucrat". Insa chiar nu stiu ce am facut asa de grav sau ce am scris asa de grav de a ranit pe cineva, sau l-a infuriat. Bineinteles am revenit si daca nu va place ce publicam nu va mai uitati pe blog, daca nu stiti ce e bun. Si daca credeti ca ceva mai bun ar putea fi publicat, nu mai tineti parerea pentru voi si spuneti-ne. Insa nu trebuie pentru asta sa ne desconsiderati! Am incercat sa va spun asta pe un ton cat mai linistit posibil avand in vedere, cat ma zbat sa iasa totul bine si fara falsa modestie cred ca reusesc. Daca a fi dragut e un termen asa de vag pentru voi, de ce nu va apucati de citit "Cartea bunelor maniere". Sunt sigura ca veti gasi pe acolo si ceva despre cum sa nu mai ranesti pe nimeni, pentru ca esti gelos ca acela, face ceva bine in viata.

                                                               Semnat, editoarea principala a blogului,
                                                                                                       Alexandra.

Atentie aici caci a doua oara nu mai spunem! Vineri (12.11.2010), vor incepe filmarile pentru viitorul canal de televiziune online, Wild Souls™ Entertaiment. Vom avea stiri, program de sport, evenimente haioase si tot ce tine de "Entertaiment". De-asemenea tot in aceeas zi incep si pregatirile pentru dansurile de la balul bobocilor. Deci saptamana asta va da pe dinafara paharului cu distractie si munca. Si ca tot vorbim de distractie cum s-ar putea sa publicam acest mic anunt de cateva randuri fara o mica povestire din pauza. Nu am scris-o la rubrica cu povestiri, pentru ca aceea este folosita numai pentru ce se intampla in ore. Oricum, astazi inainte de ora de tehnologie becurile din clasa noastra s-au stins, si majoritatea si-au luat ori pixurile cu lumini colorate ori si-au aprins lanterenele de la telefon si au inceput sa chiue (dar nu foarte tare). Si ca sa fie inca un plus de originalism, farfuriile de plastic ce au fost gasite in sala de clasa, cand am venit, au inceput sa zboare ca si freezbi-urile pe langa noi. "Mi s-a cantat Multi Ani Traiasca! de 3 ori astazi, odata acasa si de doua ori cu clasa, dar nu ca m-ar durea capul." am declarat eu(Alexandra).

Ceva nemaivazut!

Aceasta filmare nu trebuie ratata de nimeni!

START!

E oficial! A fost dat startul pregatirilor in amanunt pentru bal. Discursuri, probe, prezentari, intrebari, rasete, plansete, completari, dansuri, cantece, mancare, bani, idei si nervi. Ingredientele perfecte pentru un cocktail alla "Clasa a sasea". Si sa tineti minte, voi boboceilor un lucru: balul acesta nu il veti uita cat vom trai noi. Ne dam toata silinta sa iasa cum nu se poate mai bine, si avem incredere ca nu va vom deazamagi. Asa ca pregatiti-va in special pentru proba de creativitate caci atunci se va decide cine vor fi noii MISS si MISTER in acest an. Succes tuturor si sa dati cei mai bun din voi!

About this blog

"Era odata o baba urata cu spatele aplecat de vreme care se sprijinea intr-un toiag tocit si el de monotonie.Mergea ea pe pe langa o scoala exact cand orele se sfarseau.Taraie soneria si niste copii din clasa a sasea dau navala pe poarta scolii.Si vazand saraca baba care nu din intamplare o chema"Plictiseala" fug spre ea cu zambetul pe buze si cu chiote si vacarm copii fac din baba o fata tanara cu chip de copil si ochi de inger. Si fata pleaca mai departe alaturi de sufletele nebune"

Mai rasfoiti si...

Un produs Blogger.

Multumim....

...ca ne urmariti blogul!

Followers